Tüm Eğirdir'li vatandaşlarımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum

Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş vesilesi olan mübarek Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi dünyamızda müstesna bir yere sahip olan bu mübarek aya bizleri kavuşturduğu için Rabbimize hamd-ü senalar ediyorum. Sevgi ve merhamet kapılarının ardına kadar aralandığı Ramazan ayını; özünde yer alan yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla, dua ve ibadetlerimizle layığıyla idrak edebilmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Allah tüm islam alemine, milletimize bir daha afet göstermesin. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin. Tüm İslam Aleminin, Tüm Eğirdir'li vatandaşlarımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul eylesin. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.
Veli GÖK
Eğirdir Belediye Başkanı