SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANIMIZ MUSTAFA VARANK ISPARTA'YA GELDİ.

*SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANIMIZ

MUSTAFA VARANK ISPARTA'YA GELDİ.
*BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK VE EKİBİDE BAKAN VARANK'IN PROGRAMLARINA KATILDI.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve beraberinde TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile birlikte Isparta’da 33 projenin toplu açılış törenine katıldı. Isparta Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki açılış töreni öncesi Bakan Varank, salondaki stantları ziyaret etti. Bakan Varank, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Batı Akdeniz Kalkınma Ajansımızın desteğiyle bölgemizdeki 3 ilde hayata geçen toplamda 77 milyon lira bütçeye sahip 33 projenin resmi açılışı gerçekleştirdiklerini söyledi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Isparta Valiliğini ziyaret ederek, Vali Ömer Seymenoğlu'dan kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Mimar Sinan Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Varank, AK Parti Isparta İl Başkanlığında partililerle buluştu. Bakan Varank, daha sonra MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez'i ve teşkilat mensuplarını ziyaret etti. Bakan Varank ve beraberindeki heyet Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i ziyaret etti. Daha sonra Bakan Varank, Barida Otelde Sanayicilerle İstişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.
EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK'TE PROGRAMLARIN TAMAMINA KATILDI.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan SAVRAN, Belediye Şirket Müdürü Ömer YILMAZ, AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt DOĞANAY, Kadın Kolları Başkanı Elvan GÖK, Gençlik Kolları Başkanı Hakkı ÖZDAMAR ve Yönetimleriyle birlikte Bakan VARANK'ın Isparta programlarının tamamına katıldılar.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK Bakan Mustafa VARANK ve TBMM Başkanvekili AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi BİLGİÇ'lede görüşme fırsatı buldu.
(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)