BİLGİÇ TOKİ İNŞAATI VE MİLLET BAHÇESİ ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

TBMM BAŞKANVEKİLİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ

SÜREYYA SADİ BİLGİÇ TOKİ İNŞAATI VE MİLLET

BAHÇESİ ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç bugün Eğirdir’e gelerek Eğirdir Konya Bucağı Mahallesinde yapımına başlanan  TOKİ İnşaat alanı ve Köprübaşı Mevkiinde temizliği yapılan Millet Bahçesi alanında incelemelerde bulundu. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ü çalışmalarından dolayı kutlayan BİLGİÇ, Millet Bahçesi Alanını çok beğenerek yapılan temizlik çalışmalarından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Eğirdir İlçesi Konyabucağı Mahallesinde TOKİ tarafından yapımına başlanan toplam 142 daire, 8 Blok 2+1, 5 Blok 3+1 ve 1 ticarethane olarak gerçekleşecek olan inşaat alanında Başkan Veli GÖK’ten bilgiler aldı. TBMM Başkanvekili Bilgiç, 15 ay sürecek inşaat çalışmaları ile ilgili İhaleyi alan Deniz Yapı firması yetkililerinden de teknik bilgiler aldı. Firma yetkilileri Eğirdir TOKİ konutlarının 450 günde teslim edileceğini ifade ettiler. Bilgiç daha sonra Eğirdir’den ayrıldı.

(EĞİRDİR BELEDİYESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER BÜROSU)