BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN ÜYELİĞİNE YENİDEN SEÇİLDİ.

Akdeniz Belediyeler Birliği Meclisi Kepez Belediye Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ Başkanlığında Antalya’da bugün saat 14.00’de toplandı. Akdeniz Belediyeler Birliği Encümen Üyesi olan Belediye Başkanımız Veli GÖK’te toplantıya katılarak yeniden encümen üyesi seçildi.
Faaliyet raporlarının görüşülmesi, birliğin kesin hesabının görüşülmesi, üyelik talebinde bulunan belediyelerin taleplerinin karara bağlanması, encümen üyelerinin seçimi ve tüm komisyonların üyelerinin seçilmesi ile program devam etti.
Kepez Belediye Başkanı aynı zamanda Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ, Akdeniz Belediyeler Birliği Encümen Üyesi olan Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’e ‘Atıksu Arıtma Tesisi Tadilat Projesi’ ile 5. Akdeniz Belediyecilik Proje yarışmasına katılmamızdan dolayı bir teşekkür belgesi takdim etti. Proje yarışması sergisinin gezilmesinden sonra program sona erdi. Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’e Antalya’da yerel basın ve halktan ilgi büyüktü. Antalya’da bulunan yerel televizyon kanallarına Eğirdir’i tanıtan Belediye Başkanımız Veli GÖK sıcaklardan bunalan Antalya’lıları Eğirdir’e davet etti. (Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)