KAYA KURUYEMİŞ AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Bugün Cuma namazı sonrası Eğirdir Belediye Caddesinde Fadime ÇÜRÜKKAYA’nın hizmete açtığı Kaya Kuruyemiş isimli yöresel ürünler mağazası dualarla açıldı.
Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK, ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat YALKIN hep birlikte açılış kurdelesini kestiler.
İlçe Müftüsü Mustafa TÜRKÖZ’ün dualarıyla açılan işyerinde Kuruyemiş çeşitleri, Türk Kahvesi çeşitleri, Yöresel Peynir, Bal, Zeytin, Salça vb. şarküteri ürünlerinin yanı sıra 40 farklı çeşit baharat, lokum, arı ürünleri ve bitkisel ürünler bulunuyor.
Açılış törenine çok sayıda davetlinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcımız Erhan SAVRAN, Belediye Şirket Müdürümüz Ömer YILMAZ, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, Özel İdare Müdürü Mehmet Selim MÜFTÜLER, Oda Başkanları, Siyasi Parti İlçe Başkanları da katıldı.
Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK işyerinin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dileyerek ruhsatname ile birlikte ilk siftah parasını da verdi. Eğirdir Kaymakamımız Adem ÇELİK, Belediye Başkanımız Veli GÖK ve misafirler işyerinde satışa sunulan ürünleri incelediler.
Kaya Kuruyemiş Sahibi Fadime ÇÜRÜKKAYA ve Ailesine işyerlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.