TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI TEMSİLCİSİ FATİH ÇELİK VE YÖNETİMİNDEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK’E ZİYARET.

Türkiye Gençlik Vakfı Isparta Temsilcisi Fatih ÇELİK ve Yönetimi, beraberinde Isparta Ekspres Gazetesi ve Haber32 Sahibi Gazeteci Mustafa SAVLI olduğu halde dün akşam Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ü makamında ziyaret ettiler.
Fatih ÇELİK; ‘Eğirdir Belediye Başkanımız Sayın Veli GÖK'ü ziyaret ettik. Gençlerin derdiyle dertlenen başkanımıza çok teşekkür ediyor görevinde muvaffakiyetler diliyoruz.’ dedi.
Ziyarette Isparta'daki Gençlik faaliyetleriyle alakalı hasbihal edildi. Eğirdir TÜGVA ilçe temsilciliği görevine getirilen aynı zamanda Belediye Meclisi Üyemiz Fatih DEMİRALAY ve ekibine başkanımız tecrübelerini aktardı. Eğirdir gençliğiyle alakalı neler yapılabileceği konuları da istişare edildi.
Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK Türkiye Gençlik Vakfı Isparta Temsilcisi Fatih ÇELİK ve beraberindeki heyete ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.