BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK'ÜN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm Halkımızı Bugünkü Programlara Davet Etti.

Engelli insanların yaşadığı sıkıntı ve sorunları kendi sorunlarımız gibi görmemiz gerekir diyen Başkan GÖK ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak kutlanmaktadır. Engelli vatandaşların hayat içerisinde karşılaştıkları sıkıntılara toplumun, çevrenin ortak sorunu gibi bakmalıyız. Bu doğrultuda yaşadıkları her türlü ihtiyaç ve sıkıntıların giderilmesine yardım ederek, bir nebzede olsa hayatlarının daha da kolaylaştırılacağına inanıyorum. Gönül işi gibi yaklaşarak kendi sorunumuz gibi görüp empati kurarsak bilinçli ve hassasiyet gösteren toplum yapısı oluşturabiliriz. Engellilerin yaşamlarını daha rahat hayat sürdürebilmeleri ve hak ettiği hayat şartlarına kavuşturulması amacıyla elimizden gelen imkanları sağlamalıyız. Son günlerde engelli insanların hayatlarını devam ettirebilmeleri ve daha rahat hayat sürdürebilmeleri için iş ve sosyal sorumluluk adı altında imkanlar oluşturulmaya çalışılmaktadır’ dedi.
Belediye Başkanımız Veli GÖK, ayrıca ‘Ne Oldum Değil Ne Olacağım’ mantığıyla hareket edersek yarının garantisi olmayan hayatta daha bilinçli davranışlarla kendi hayatımızın değerini anlayıp, engelli vatandaşlarımızın aramızda olacağı engelsiz bir dünya kurabiliriz. Bu duygu ve düşünceler ile tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum, belediyemizin destek verdiği ve bugün ilçemizde kutlanacak programlara tüm halkımı davet ediyorum. ’ dedi.