EĞİRDİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISI TEMMUZ AYI 3. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİ

EĞİRDİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISI TEMMUZ

AYI 3. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİ

03/07/2019 tarihinde saat 19.00’de 2019 Yılı Temmuz Ayı Belediye Meclisi Toplantısı 3. Birleşimi gerçekleşti.

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK başkanlığında, Belediye Meclisi Üyelerinin ve Daire Müdürlerinin tamamının katılımı ile gündemde bulunan maddeler görüşüldü.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanlığı'nın Mavigöl Otel'inin tahsisi gündeme alındı.

Memurlara verilecek sosyal denge tazminatı ödenmesi ile ilgili gündem maddesi, Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.
Yazla Mahallesi'nde bulunan bir arsanın konut alanından resmi kurum alanı olarak değiştirilmesi konulu gündem maddesi İmar ve Şehircilik Müdürü Gülay Uysal tarafından yapılan sunum sonrasında İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi. Maliye Hizmet binası yapılmasını içeren gündem maddesi İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Temmuz ayı Meclis Toplantısının 4. Birleşiminin 04.07.2019 tarihinde yapılması kararlaştırılarak birleşime ara verildi.