Sakin Şehrin Çocuk Başkanı Fatma Feyza Akkoç,

Sakin Şehrin Başkanı Fatma Feyza Akkoç,

"Okulumuza oyun parkı yapılsın ve 5'er adet top alınsın"

Belediye Başkanı Veli Gök koltuğunu, Fatma Feyza Akkoç'a devretti

Bağlar İlköğretim Okulu Müdürü Ceren Affak Müdür Yardımcısı Özden Alparslan ve öğrenciler Bekir Eymen Özekin ile Fatma Feyza Akkoç, Belediye Başkanı Veli Gök'ü makamında ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Sakin Şehir Eğirdir'in Belediye Başkanı Veli Gök, koltuğunu Fatma Feyza Akkoç'a bıraktı.

Fatma Feyza Akkoç, başkanlık koltuğuna oturdu ve ilk talimatı, okullarına 5'er adet voleybol, basketbol ve futbol topu alınması olurken, okul bahçesine oyun parkı yapılmasını istedi.

Ziyaret sonrasında okul idarecileri ve öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekilen Belediye Başkanı Veli Gök, isteklerin yerine getirilmesi için çalışmalara başladıklarını ifade etti.