GÖLDOSK'la Göl Yolu Projesi Sona erdi.

GÖLDOSK'la Göl Yolu Projesi Sona erdi.

Göldosk Göl Yolu Projesi ödül töreni Eğirdir Yeşilada’da gerçekleştirildi. 163 km’lik 17 parkurluk yolun hepsini ve bir kısmını yürüyen Göldosk Üyelerine sertifikaları verildi. Programa ISPARTA Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Kaymakamımız Abdullah Akdaş, Eğirdir Belediye Başkanımız Veli Gök, ISPARTA Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mustafa Tutar, Göldosk üyeleri ve misafirler katıldı. Eğirdir Belediye Başkanımız Veli Gök, projeyi ortaya çıkaran emeği geçen ilgililere Eğirdir turizminin tanıtımına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi. 210 kişinin katıldığı proje 1 yıl sürdü ve katılanlar toplamda 4513 km yol katetti.