Eğirdir'den Birecik'e Türk Bayrağı

Eğirdir'den Birecik'e Türk Bayrağı

Eğirdir Belediyesi tarafından temin edilen Türk bayrakları, Birecik Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gönderildi. Okul idaresi tarafından bir süre önce sosyal medya üzerinde bayrak ihtiyacı olduğunun duyurulması üzerine Eğirdir Belediyesi çalışma başlattı. Okul yöneticileriyle iletişime geçen belediye yetkilileri istenen 200 Türk bayrağını gönderdi. Bayrakları teslim alan Birecik Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdür Yardımcısı Suphi Bozkurt, öğrencilerle okul bahçesinde bayrakla ay yıldızı çizerek kendilerine yardım eden Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e teşekkür etti.

Başkan Şengöl ise videoda Bayrak şiirini okuyan öğrenci den çok etkilendiğini ve hediyeler göndereceklerini dile getirdi.