Halk Oyunu Şampiyonlarından Başkan Şengöl'e ziyaret

Halk Oyunu Şampiyonlarından Başkan Şengöl'e ziyaret

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Halk Oyunları Federasyonu İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen Okullar arası küçükler, yıldızlar ve gençler İl Birinciliği yarışmalarında dereceye giren öğrenciler başkan Şengöl'ü makamında ziyaret etti.

Belediye başkanlık odasında gerçekleştirilen ziyarete Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Sezgin, Şube Müdürü Gönül Şahin,HEM Müdürü Ali ŞANAL, Okul Müdürleri ve eğitmen Tahir sarı ve Uğur Soyçiçek hazır bulundu. Ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Sezgin " 16 şubat 2018 tarihinde  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen Kulüpler arası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmalarında ilçe olarak dereceye girmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Cİttaslow kenti olan ilçemizde "Cittaslow 2018" adı altında yarıştıklarını ifade etti ve Eğirdir Belediye başkanı Ömer Şengöl'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.  Başkan Şengöl ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlçemizin her anlamda tanıtımına ve kültürüne verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, Gururumuz olan öğrencilerimizi tek tek tebrik ederim. İnşallah 10 mart'ta yapılacak olan yarışmalarda da ilçemize başarı ile döner ve temsil edersiniz dileklerini sundu. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.