KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ AYDIN'DAN BAŞKAN ŞENGÖL'E ZİYARET

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ AYDIN'DAN

BAŞKAN ŞENGÖL'E ZİYARET

Eğirdir Su ürünleri Araştırma Enstitüsü tarafın dan bu yıl birincisi düzenlenen “1. Uluslararası Limnoloji ve Tatlı Su Balıkçılığı Sempozyumu” için Eğirdir'e gelen Kastamonu Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Belediye Başkanımız Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ederek, sempozyuma katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Şengöl ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek " Sizin gibi değerli insanları Eğirdir'de böyle önemli bir sempozyumda yanımızda olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sizin de desteklerinizden dolayı ilçem adına ben teşekkür ederim, şeref verdiniz" dedi.

Ziyaret karşılıklı teşekkür plaketi ve hoş sohbetin ardından son buldu.