Ağılköy Gençlik Derneği'nden, Başkan Şengöl'e teşekkür plaketi

Eğirdir Ağılköy Gençlik Derneği üyeleri tarafından, Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e teşekkür plaketi verildi.

Aziz şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş Ağılköylüler için hafta sonu Eğirdir Ağılköy Gençlik Derneği tarafından mevlid-i şerif okutulmuştu.

Ağılköy Gençlik Derneği üyeleri, mevlid-i şerife katılarak destek veren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi sundular.

Dernek yönetim kurulu üyeleri, Mehmet Çakmak, Hasan Hüseyin Kaya, Bilal Sarıtaş, Ömer Uysal, Orhan Çetin ve Birol Sarıtaş'ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirten Başkan Şengöl, dernek üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret, plaket sunumu ve toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.