DP'den Başkan Şengöl'e ziyaret

DP'den Başkan Şengöl'e ziyaret

Demokrat Parti Isparta İl Başkanı Selçuk Özkan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ayata, Eğirdir İlçe Başkanı Halil İbrahim Uysal ve İl Gençlik Kolları Başkanı İlyas Kumalar birlikte Belediye Başkanımız Sayın Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette kale olarak gördükleri Eğirdir Belediyesini ve 4 dönemlik Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e başarılar dileklerini ileten heyet başkan Şengöl'e partiye verdikleri önem, yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Belediye Başkanı Ömer Şengöl,  DP İl Başkanı Selçuk Özkan, DP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ayata, Eğirdir DP İlçe Başkanı Halil İbrahim Uysal ve DP İl Gençlik Kolları Başkanı İlyas Kumalar ile uzun süre sohbet edip görüş alış verişinde bulundular.