Dünya Yaşlılar Günü Eğirdir’de Kutlandı. Isparta’nın Eğirdir İlçesinde ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’ kutlandı.

Bugün sabah 09.00'de Eğirdir Huzurevinde gerçekleşen programa Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Huzurevi Müdürü Melek Gök ve huzurevi sakinleri katıldı.

Huzurevi Müdürü ve huzurevi çalışanlarının hazırladığı kahvaltı ile başlayan programda huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Kaymakam Çelik ve Başkan Gök’ü yanlarında gören sakinler mutluluklarını dile getirerek teşekkür ettiler.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök; ‘Cenab-ı hak nasip etti yine bir yıl sonra beraberiz. İnşallah bundan sonraki yıllarda da beraber olma umuduyla gününüz kutlu olsun, Allah hepinize sağlık, sıhhat versin.’ dedi.
Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ise yaptığı konuşmada; ‘Bugün Yaşlılar Haftası münasebetiyle yine sizlerle bugünde birlikteyiz. Ama bu özel gün dolayısıyla sizlerle birlikte kahvaltı yaptık. Her birinizi yeniden sağlıklı bir şekilde görmek bizleri de çok mutlu etti. Ben her birinizin ellerinden öpüyorum, yaşlılar haftanızı tebrik ediyorum, Allah hepinize sağlık, mutluluk ve huzur versin inşallah. ‘ ifadelerini kullandı.
Daha sonra Huzurevinde incelemelerde bulunan Kaymakam Adem Çelik ve Başkan Veli Gök göreve yeni başlayan Huzurevi Müdürü Melek Gök’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.