ÖĞRENCİLERLE İFTAR AÇTILAR.

ÖĞRENCİLERLE İFTAR AÇTILAR.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök bu yılda geleneği bozmayarak öğrencilerle iftarda bir araya geldiler.
Eğirdir Yazla Mahallesinde bulunan Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesinde okuyan her yaştan öğrencilerle birlikte iftarlarını açan Kaymakam Çelik ve Başkan Veli Gök onlarla sohbet ettiler.
Programa Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu ile birlikte İlçe Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu, Şube Müdürleri ve Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi Okul Yöneticileri katıldı.
Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi Pansiyonunda düzenlenen iftar programında iftar öncesi ve sonrası Kaymakam Çelik, tüm öğrencilerle yakından ilgilendi ve hayırlı ramazanlar diledi.