ISPARTA’NIN ENLERİ HALK OYLAMASI İLE BELİRLENDİ.

*ISPARTA’NIN ENLERİ HALK OYLAMASI İLE BELİRLENDİ.

*BAŞKAN VELİ GÖK EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ.
4. En Isparta - Isparta'nın Enleri Töreninde Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK Isparta’nın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı seçilerek dün akşam Barida Otel’de düzenlenen törenle ödülünü aldı.
Bu yıl 4.'sü yapılan ve Aksu Enerjinin katkılarıyla hazırlanan; Isparta’nın ekonomik ve sosyal hayatına katkı sağlayan çeşitli kurum, kuruluş ve işletmelerin yarıştığı “En Isparta 2022 Yılın En’leri Ödülleri” sahiplerini buldu.
Sunuculuğunu Uğur Arslan'ın yaptığı geceye; Isparta Valisi Aydın Baruş, SDÜ Rektörü İlker Hüseyin Çarıkçı, ISUBÜ Rektörü Yılmaz Çatal, ITSO Başkanı Metin Çelik ve yönetim kurulu, ITSO meclis başkanı Ethem Erkan Kader, ITB Başkanı Hüdai Şahin, Aksu Enerji Yönetim Kurulu, bürokratlar, Şehit Aileleri ve davetliler katıldı.
Geceye Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran, Belediye Şirket Müdürü Ömer Yılmaz ve Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu personelleri ile katıldılar.
Uğur Arslan'ın sunumu ve şiirleri ile gerçekleştirilen törende 21 kategoride halk oylaması sonucunda kazananların yanı sıra, toplumsal katkı ödülleri, şehit ailelerini onur ödülleri ve merhum gazeteci Ramazan Acar Özel ödülü verildi.
Gecede ilgi odağı olan Başkan Veli GÖK sık sık sahneye davet edilerek birinci seçilenlere ödüller verdi. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ödülünü alırken yaptığı konuşmada ‘Sayın Valim, değerli misafirler, öncelikle bu organizasyonun yapılmasında bütçelenmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz biz sadece nesil olarak borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Biz bu borcumuzu öderken bu çatı altında bulunan herkesin ayrı bir katkısı var, emeği var. İnşallah bu vebalimizi daha ağır hissederek çalışmalarımıza devam ediyoruz. teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum’ dedi.
Takdim töreninde konuşan Vali Aydın Baruş, ülkemizin kalkınması adına yaptıkları gayret ve çabalar sonucu ödüle layık görülen tüm kurum ve kuruluşları tebrik ederek “Bu gün huzurla uyuyabilmemizin yegane nedeni aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizdir. Bizim bu başarıları ortaya koymamız, her şey vatan için diyerek düşünmeden şehadete koşanların sayesindedir. Bizler bu gün huzurla yaşayabiliyorsak, akşam yastığa başımızı rahatça koyup uyuyabiliyorsak onların sayesinde. Burada yanımızda bulunan şehit ailelerimiz hayatta en değerli varlıklarını kaybetmelerine rağmen göstermiş oldukları sabır ve metanetle bizlere bu büyük milletin birer birer ferdi olduğumuzu hissettiriyorlar ve gurur veriyorlar. Allah hepsinden razı olsun. Bizler daima onların yanlarındayız. Tüm Ispartalılar olarak ve tüm Türkiye olarak şehit ailelerimiz bizim başımızın tacıdır. Onların önlerinde saygıyla eğiliyoruz ve ellerinden öpüyoruz. Allah, bu vatan uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimize rahmet eylesin” dedi.
Isparta’nın Enleri ödül töreni Vali Aydın Baruş’un aziz şehitlerimizin yakınları ve kahraman gazilerimiz ile çektirdiği aile fotoğrafı ile sona erdi.