KADRİYE ÖZ KOCAOĞLU EĞİRDİR BELEDİYE MECLİSİNİ BİLGİLENDİRDİ

EĞİRDİR HUZUREVİ MÜDÜRÜ KADRİYE ÖZ KOCAOĞLU

EĞİRDİR BELEDİYE MECLİSİNİ BİLGİLENDİRDİ.

Eğirdir Belediye Meclisi Başkan Veli GÖK’ün başkanlığında 2022 Kasım ayı toplantılarını yapılan birleşimlerle sürdürüyor. Eğirdir Huzurevi Müdürü Kadriye Öz Kocaoğlu Eğirdir Belediye Meclisini bilgilendirerek Eğirdir Huzurevi hakkında sunum gerçekleştirdi.

Eğirdir Huzurevi Müdürü Kadriye Öz Kocaoğlu; ‘Kuruluşumuz idareci, doktor, sosyal çalışmacı, hemşire, psikolog, fizyoterapist, temizlik ve bakım elemanı, teknisyen, kaloriferci, mutfak elemanı ve şoför kadroları olmak üzere toplamda 42 elemanla hizmet vermektedir. Kuruluş kapasitemiz 39 olup; mevcutta 41 yaşlıya hizmet vermektedir. 2022 yılında kuruluşumuzdan 64 yaşlı hizmet almıştır. Yıl içerisinde dini ve milli bayramlar haricinde piknik, gemi turu, müzik dinletisi, sıra gecesi gibi toplamda 30 etkinlik düzenlenmiştir. Eğirdir Huzurevi Bocce Sahası tamamlanarak çok amaçlı salona dönüştürülmüştür. Giriş katta yaşlıların sanatsal etkinliklerini yapabileceği bir atölye ve dışarıdan gelen misafirlerinde kullanabileceği bir mescit oluşturulmuştur. 2022 yılında yaptırılan depreme dayanıklılık testi sonucunda binamızın sağlam olduğu ancak 2018 yönetmeliğine göre desteklenmesi gerektiği tespit edildiğinden güçlendirme projesi çizdirilip gerekli yazışmalar yapılmış olup; 2023 yılında çalışmaların başlatılması hedeflenmektedir. 2022 yılında Dağ Komando Okulundan çeşitli dönemlerde araç desteği, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden yaşlılarımıza kurs desteği, Eğirdir Müftülümüzden vaiz ve vaize desteği, Eğirdir Belediyemizden ulaşımlarda araç, gemi turu, zaman zaman kuruluşumuzda gerçekleştirilen bakım onarımlarda personel desteği, yakını olmayan veya yakınlarınca defin işlemleri gerçekleştirilemeyen yaşlılarımız için defin işlemi desteği gibi destekler alınmıştır. 2023 yılı içerisinde Belediyemizin hedeflerine bahçe girişinde bulunan merdivenlerin yenilenmesi çalışmasının da eklenmesi beklenmektedir.’ dedi.

Eğirdir Huzurevi Müdürü Kocaoğlu, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’e Huzurevine verdiği desteklerden ve Belediye Meclisinde misafir ettikleri için teşekkür etti. Başkan Veli GÖK’te Huzurevi Müdürü ve Personeline teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.