KAYMAKAM ADEM ÇELİK’TEN ÖZEL İDARE DESTEKLİ ÇİLEK BAHÇELERİNE ZİYARET.

Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK tarafından 2022 yılı içerisinde Isparta İl Özel İdaresinin Eğirdir, Uluborlu ve Aksu ilçeleri için tasarlayıp hayata geçirdiği, İlçemiz Sorkuncak ve Serpil Köylerinde 10 dekar arazide kurulan çilek bahçeleri ziyaret edildi. Kaymakamımız Adem ÇELİK’in Serpil Köyünde Mustafa KORKMAZ isimli çiftçimizin kurmuş çilek bahçesinde ki ziyareti sırasında çilek üreticimizle sohbet ederek, çilek yetiştiriciliği hakkında bilgi aldı. İlk yılı olmasına rağmen adaptasyon bahçesinden oldukça yüksek rekoltenin alınması kaymakamımızı sevindirdi. 5 dekarlık üretim yaptığı bu alanda Isparta İl Özel İdaresinin sağlamış olduğu dekar başına 7.500 TL lik desteğin kendilerine ilk aşamada çok rahatlattıklarını belirten Mustafa KORKMAZ, bu desteğin çıkmasında gereken yardımı esirgemeyen başta Eğirdir Kaymakamımız Adem ÇELİK, İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz Ufuk AKÇİMEN ve İl Genel Meclis Üyemiz Seçkin ÖZDOĞANCI olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Mustafa KORKMAZ önümüzde ki zamanlarda da bu çeşit desteklemelerin özellikle üreten kişilere yapılması durumunda karşılıksız kalmayacağını bir kez daha göstermiş oldu. Kaymakamınız Adem ÇELİK, çiftçilerimize yapılan desteklerin boşa gitmediğini görmek bizleri mutlu ediyor, bu yüzden bu tür desteklemelerden vatandaşlarımızın faydalanması için elimizden geleni yapmaya her zaman hazır olduklarını ve daima üretenin yanında olduklarını belirtti. Kaymakam Adem ÇELİK’e bu ziyaretlerinde Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, İl Genel Meclis üyesi Süleyman SARPDAĞ, Serpil Köyü Muhtarı Yaşar DEMİRBAŞ ve Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli eşlik etti.