EĞİRDİR’DE YÜZLERCE KİŞİYE AŞURE DAĞITILDI.

Eğirdir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla ilçenin farklı noktalarından vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün talimatları ile aşure dağıtımı yüzlerce kişiye ulaştı.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK; ‘Muharrem ayında birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma kültürünün bir parçası olarak Eğirdir Belediyesi personellerimiz tarafından vatandaşlarımıza aşure ikram ettik. Hz. Hüseyin’in ve arkadaşlarının şehadetinin hüznünü taşıyan ve manevi değeri yüksek olan Muharrem ayının kardeşliğimizin güçlenmesine birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını diliyorum.’ Dedi.
YÜZLERCE VATANDAŞA AŞURE İKRAMI YAPILDI.
Bugün Cuma namazı çıkışında Eğirdir’li vatandaşlara aşure ikramınında bulunuldu. Cuma namazını merkez Hızırbey Camiinde kılan Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK daha sonra Dündarbey Medresesinde vatandaşlarla sohbet etti.