ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZE İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Eğirdir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Ramazan ayı olması nedeniyle Şehit Aileleri ve Gazilerimize iftar yemeği düzenlendi. Eğirdir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Başkanı Eğirdir Kaymakamı  Adem ÇELİK ve Eşi Ayşe ÇELİK ev sahipliğinde  Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Emre TAYANÇ,  Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ve Eşi Sevim Gök, Şehit ve Gazi Ailelerimiz , Huzur Evi sakinlerimiz , Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri, Daire amirleri , Kamu Kurum ve kuruluşları Temsilcileri , Siyasiler,  İl Genel Meclis Üyeleri, Basın Mensupları, katılımı ile iftar programında bir araya gelerek Ramazan'ın bereketini paylaşmanın mutluluğu yaşandı. Kaymakam Adem Çelik,  'Öncelikle   tüm davetlilerin 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyorum.Vatan için, bayrak için, ezan için canlarını seve seve feda eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum  ve  katılımlarından dolayı şehit ailelerine, gazilere, protokol üyelerine ve davetlilere teşekkür ediyorum " dedi. İftar yemeğinin ardından Şehit Aileleri ve Gazilerimizle sohbet eden Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik aileler ile yakından ilgilendi.