TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ü Ziyaret Etti.

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ü ve beraberinde AK Parti ilçe Başkanı, İl Genel Meclis üyelerini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Veli Gök, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan Sıfır Atık projesi ile ilgili yaptığı çalışmaları yerinde anlattı. Çevrenin korunması ve çevre bilincinin geliştirilmesi amacıyla Eğirdir'de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İstasyon Mahallesinde 6 bin 678 metrekare alanda oluşturulan Sıfır Atık parkında bin 200 adet hurda oto lastiği, 1 adet Devlet Demir Yollarına ait hurda lokomotif, 800 adet Devlet Demir Yolları ray altı hurda, hurda variller, hurda ahşaplar, hurda demirler kullanılarak 12 farklı ağaç türünü içeren ağaçlandırma parseli, 1 adet yenidoğan ağaçlandırma parseli, 1 adet elma bahçesi parseli, 1 adet hatıra fotoğrafı platformu, çocuk oyun alanları ile oturma gruplarından oluşan, vatandaşlarımızın çocuklarıyla dinlenebileceği, hoşça vakit geçirebileceği alanlar oluşturulmuştur dedi.