ŞAMPİYON EĞİRDİR BELEDİYESİ OLDU.

Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Eğirdir'de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Futsal Turnuvası sona erdi.

Dün akşam saat 18.00'de Final maçı ile sona eren mücadelede Eğirdir Belediyesi ile Muazzez ve Yaşar Şapçı Okulu karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Eğirdir Belediyesi takımı maçı 4-0'lık net bir skorla kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Maç sonunda Eğirdir Belediyesi tarafından helva ikramı gerçekleşti.

Maçı Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran ve protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda sporsever izledi. Başkan Veli Gök ise bir başka programı olması nedeniyle final karşılaşmasına katılamadı.

Muhteşem ve sportmence  geçen müsabakalar sonrası asıl kazanan dostluk  oldu. Takımların birbirlerine olan saygı sevgi ve centilmenliği büyük alkış aldı.

Final maçı sonrası gerçekleşen ödül töreninde

Fair-Play (Centilmen) takım ödülünü  İLÇE JANDARMA KOMTANLIĞI,

İlçe 3.sü EĞİRDİR KEMİK EKLEM HASTALIKLARI TEDAVİ ve REHABİLİTASYON HASTANESİ

İlçe 2.si MUAZZEZ ve YAŞAR ŞAPÇI İLKOKULU

İlçe 1.si ise EĞİRDİR BELEDİYE’si oldu.

En çok gol atan, gol kralı: BELEDİYE KURUMUNDAN MURAT BAKICI.

En iyi kaleci seçilen SU ÜRÜNLERİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜNDEN  Dr. Vedat YEGEN.

Fair-Play (Centilmen) takım; İLÇE JANDARMA KURUMUNA  ödülünü  EĞİRDİR CUMHURİYET SAVCISI MEHMET KUŞ, İlçe 3. sü HASTANE KURUMUNA ödülünü  EĞİRDİR HAKİMİ  UĞUR GÖZÜYILMAZ, İlçe 2.si M.Y.ŞAPÇI İ.O . KURUMUNA ödülünü  EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKAN Yardımcısı M. ERHAN SAVRAN, İlçe 1.si  BELEDİYE KURUMUNA ödülünü Eğirdir  Kaymakamı Adem ÇELİK, En çok gol atan, gol kralı: BELEDİYE KURUMUNDAN MURAT BAKICI’YA kupasını  İLÇE MİLLİ EĞİTİMİ MÜDÜRÜ AHMET ARMUTOĞLU, En iyi kaleci seçilen SAREM KURUMUNDAN Dr. VEDAT  YEGEN’e kupasını EĞİRDİR GENÇLİK  ve SPOR İLÇE MÜDÜRÜ  HAKAN ÇELEBİOĞLU,  Adliyemize, turnuvaya katılımlarından dolayı Savcı ve Hakimlere katılım plaketlerini  Kaymakam Adem ÇELİK, Turnuva boyunca adilâne kararlar veren, güzide hakemlere  plaketlerini  Kaymakam Adem ÇELİK takdim etti.

Kaymakam Adem Çelik turnuvaya katılan dereceye giren ve girmeyen tüm takımları tebrik etti.