NUR PASTANELERİ 102. ŞUBESİ EĞİRDİR'DE AÇILDI.

Nur Pastaneleri 102. Şubesi bugün saat 14.00'de Essan İşhanında hizmete girdi. Açılış törenine Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, Oda Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaymakam Adem Çelik; 'Eğirdir İlçemizde daha önce başka bir sektörde çalışan esnafımızın bugün pastane açılışında birlikteyiz. Ben hem bu pastanenin bu esnafımıza hayırlı olmasını hem de Eğirdir'imize hayırlı olmasını diliyor, kedilerine bol kazançlar diliyorum.' dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ise; 'Tabi ki ilçemizde yeşeren her işyerimiz bizim için çok önemli. Vatanımıza, milletimize, ilçemize ve Nur Pastaneleri ailesine işyerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.' dedi.

İlçe vaizi Hasan Maraşlıoğlu'nun dualarının  ardından açılış kurdelesini Kaymakam Adem Çelik, Başkan Veli Gök ve protokol birlikte kestiler.

İlk siftah parasıyla birlikte açılış ruhsatnamesini Belediye Başkanı Veli GÖK işletmeci Nurullah Çetin'e takdim etti. Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Yalkın ve Eğirdir Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün ise belge takdiminde bulundular.

Antalya, Isparta, Burdur ve Denizli bölgelerinde toplam 102 şubesi bulunan ve yüzlerce çalışanı olan pastanenin açılış törenine  Nur Pastanelerinin sahibi Fahrettin Karateke, Genel koordinatör Emre Yıldırım, Bölge Müdürleri Nurcan Filiz, Mikaile Akbaş'ta katıldı.

(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)