BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK BAYRAMDA GÖNÜLLERİ FETHETTİ.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ramazan bayramı münasebetiyle bugün ilçemizde görev yapan İtfaiye, Hastane, 112,  Jandarma ve Emniyet personelini ziyaret ederek onların gönlünü aldı.

Koronavirüs salgını sebebiyle geçtiğimiz yıldan bugüne kadar fedakarca çalışan başta sağlık çalışanları, polis, jandarma ve itfaiye olmak üzere bayramda görev yapan personelleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK çalışan görevli personellerle sohbet ederek onlara ikramlarda bulundu. Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren görevli personeller Başkan Veli GÖK’e teşekkür ettiler.

(EĞİRDİR BELEDİYESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER BÜROSU)