ZİRAAT ODASI BAŞKANLARINDAN ZİYARET

ISPARTA ZİRAAT ODASI BAŞKANI MÜSLAHATTİN CAN SELÇUK

VE KEÇİBORLU ZİRAAT ODASI BAŞKANI OSMAN AKIN’DAN

BAŞKAN VELİ GÖK’E ZİYARET

Isparta Ziraat Odası Başkanı Müslahattin Can Selçuk ve Keçiborlu Ziraat Odası Başkanı Osman Akın bugün öğlen saatlerinde Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ü makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Eğirdir ve çevresinin elmacılığın başkenti olması nedeniyle üretici ve müstahsillerin durumunu değerlendiren başkanlar sıkıntıları masaya yatırarak çözüm önerilerini tartıştılar.

Isparta Ziraat Odası Başkanı Müslahattin Can Selçuk  ihracatla alakalı Isparta  Milletvekillerimizle yapılan görüşmeler  ve  Meyve Birlik ile alakalı görüşmeleri Başkan GÖK’le istişare ettiler.

Yaklaşık bir saat süren ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Veli GÖK Isparta ve Keçiborlu Ziraat Odası Başkanlarına teşekkür etti.

(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)