BAŞKAN VELİ GÖK KISITLAMADA YATIRIMLARI İNCELEDİ.

*BAŞKAN VELİ GÖK KISITLAMADA YATIRIMLARI İNCELEDİ.

*DSİ 18. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KÖPRÜBAŞINDA TEMİZLİK VE

TAHKİMAT ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR.

*YÜZME HAVUZU İNŞAATINDA SONA GELİNİYOR.

*DSİ 18. BÖLGE MÜDÜRÜ YARDIMCISI OSMAN ERKAN’DA EĞİRDİR’E GELDİ.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK hafta sonu uygulanan kısıtlama günlerinde de çalışmalarını sürdürüyor. İlçemizde devam eden yatırımları ve çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Veli GÖK’e DSİ 18. Bölge Müdür Yardımcısı Osman ERKAN’da eşlik etti.

İlk olarak İlçemiz Yeni Mahalle’de yapımı hızla devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunan Başkan Veli GÖK çalışanlarla sohbet ederek bilgiler aldı. İstinat duvarı yapımı devam eden yüzme havuzunda ısıtma sistemi de döşenmeye başlandı. Eğirdir Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatında artık sona doğru geliniyor.

Başkan Veli GÖK ve DSİ 18. Bölge Müdürü Yardımcısı ve Teknik Personel daha sonra İlçemiz Köprübaşında devam eden gölümüz için yapılan çalışmaları yerinde incelediler. Temizlik ve tahkimat çalışmaları şimdiden halkımızın beğenisini kazanıyor. Millet Bahçesi yapılacak olan alanda ise çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Veli GÖK daha sonra Eğirdir Hayvanat Bahçesi göl kenarında incelemelerde bulundu.

(EĞİRDİR BELEDİYESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER BÜROSU)