BAŞKAN VELİ GÖK 2020’NİN SON GÜNÜNDE GELENEĞİ BOZMADI

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök 2020’nin son gününde ilçede kurulan perşembe pazarını ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Pazarcı esnaflarıyla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gök istek ve talepleri dinledi. Peynir pazarı esnaflarının sıkıntılarını da dinleyen başkan Veli GÖK, ‘Biraz sabredin buradaki liman inşaatı bittikten sonra size çok güzel bir yer yapacağız.’ diyerek peynir pazarı esnaflarının da gönlünü aldı. Koronavirüs salgını nedeni ile vatandaşları MASKE+MESAFE ve TEMİZLİK konularında uyaran Başkan GÖK, biraz daha sabırlı davranarak bu hastalığı hep birlikte atlatacağız, dedi.

Perşembe pazarı esnaflarını 2020’nin son gününde ziyaret eden Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK onların gönlünü alarak Perşembe geleneğini bozmadı.

(EĞİRDİR BELEDİYESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER BÜROSU)