SANAYİ ESNAFLARI BAŞKAN VELİ GÖK’E TEŞEKKÜR ETTİ.

YENİ SANAYİ SİTESİ KİLİTLİ

PARKE TAŞI İLE DÖŞENİYOR.

SANAYİ ESNAFLARI BAŞKAN

VELİ GÖK’E TEŞEKKÜR ETTİ.

Göreve geldiği ilk gün itibariyle Eğirdir’in yıllarca hizmet görmemiş yollarını asfalt ve parke taşları ile döşeten Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK son olarak İlçemiz Yeni Sanayi Sitesi sokaklarını kilitli parke taşı ile döşetiyor.

Başkan Veli GÖK’ün talimatları ile harekete geçen  Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde yeni sanayi sitesi kilitli parke taş döşeme çalışmaları sürüyor.

Yeni Sanayi Sitesi Esnaflarından Gençler PVC Sahibi Orhan ÇİMEN yaptığı açıklamada; ‘Sanayi Esnafı olarak belediyemizin yapmış olduğu bu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz. Kış aylarında perişan oluyorduk, yağmur suları çukurlar oluşturuyordu. Yaz aylarında ise tozdan, topraktan, dumandan çalışamıyorduk, Belediye Başkanımız Veli GÖK bizlere değer veriyor, elinden geldiğince ziyaret edip sıkıntılarımıza ilgi gösterdi, sesimize kulak verdi, Allah razı olsun.’ dedi.

Öz Niğdeliler Hurdacılık Sahibi Işık YIKILMAZ; ‘6 Yıldır burada esnafız, buranın yolu çok berbattı, çok zorluklar çekiyorduk, sayın Belediye Başkanımız Veli GÖK’e çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun, bizi bu sıkıntılardan mağduriyetten kurtardı, hayırlı görevler diliyorum.’ dedi.

Gençler Mermer Sahiplerinden Mehmet KILINÇ; ‘Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’e yollarımızı yaptırdığı için çok teşekkür ederiz, kendisine saygılarımızı sunuyoruz.’ dedi.

Gürfidan Ticaret Sahibi Hüseyin GÜRFİDAN ise, ‘Sokağımıza kilitli parke taşı döşeten Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Eğirdir Belediyesinden yapılan açıklamada ise imkanlar ölçüsünde bu tür çalışmaların Eğirdir’in her mahallesinde ve sokağında en acil mevkilerde devam edeceği duyuruldu.

(EĞİRDİR BELEDİYESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER BÜROSU)