EĞİRDİR BELEDİYESİ 5 MAHALLEYİ DAHA ASFALTA KAVUŞTURDU.

EĞİRDİR BELEDİYESİ 5 MAHALLEYİ DAHA

ASFALTA KAVUŞTURDU.

İL ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERİ

MAHMUT ZADEOĞLU EĞİRDİR’E GELDİ.

KONYABUCAĞI, PINAR PAZARI, SANAYİ MAHALLESİ,

KIZILÇUBUK ve BAĞLAR MAHALLESİNE ASFALT DÖKÜLDÜ.

Eğirdir Belediyesi ekipleri hummalı bir şekilde Eğirdir’in mahallelerine asfalt dökmeye devam ediyor. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün gayretleri pandemiye ve tüm zorluklara rağmen meyvelerini veriyor.

Eğirdir Konyabucağı, Pınar Pazarı, Sanayi Mahallesi, Kızılçubuk ve Bağlar Mahallesi ulaşım yolları asfaltlanarak, kalitesi artırılarak halkımızın hizmetine sunuldu.

Pınar Pazarı Mahallesi Muhtarı Müslahattin DEMİRALAY, ‘Belediye Başkanı Veli GÖK’e çok teşekkür ediyoruz, Allah Başkanımıza sağlık versin, yapılan asfaltlardan çok memnunuz, daha yapılacak  işlerimiz,  eksikliklerimiz var, onları da bahara doğru yapacağını söyledi. Tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun.’ dedi.

Konyabucağı Mahallesi sakinlerinden Deniz TAKA ise; ‘Gayet güzel, başkanımız çok büyük başkan, bunlar bizim için çok pozitif, değerli hizmetler, arabalar geçiyordu buradan her taraf çamur şapır şupur,  başkanımız sağolsun, kendisine çok teşekkür ediyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Asfalt çalışmalarını yerinde incelemek üzere İl Özel İdare genel Sekreteri Mahmut ZADEOĞLU’da Eğirdir’e gelerek incelemelerde bulundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, ‘Başta Isparta İl Özel İdaremize, Isparta Belediyemize, Atabey Belediyemize ve tüm emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, belli plan ve program çerçevesinde asfalt çalışmalarımız göreve ilk geldiğimiz günden itibaren devam ediyor, bundan sonrada gücümüzün yettiği yere kadar asfaltsız, parke taşsız yer bırakmayacağız.’ dedi.

(EĞİRDİR BELEDİYESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER BÜROSU)