KAYMAKAM ÇELİK VE BAŞKAN VEKİLİ YAMAN SOKAK SOKAK MASKE DENETİMİ YAPTI.

KAYMAKAM ÇELİK VE BAŞKAN VEKİLİ YAMAN

SOKAK SOKAK MASKE DENETİMİ YAPTI.

EĞİRDİR’DE VATANDAŞLARIN KURALLARA UYDUĞU GÖRÜLDÜ.

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen maske denetimlerine Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Başkan Veli GÖK’ün şehir dışında toplantıda olması nedeni ile Belediye Başkan Vekili, Belediye Meclisi Üyesi Müslahattin YAMAN, Emniyet Müdürü Ayhan ZARİF, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı  Fatih TÜRKMEN, Zabıta Müdürü Ümit METİN ve   beraberindeki heyetle katılarak sokak sokak denetim gerçekleşti. Denetimlerde Kaymakamı gören vatandaşlar, maskeye sarılırken kurallara uyan vatandaşlara Kaymakam ÇELİK teşekkür etti.

Perşembe Pazarında bir süre denetim gerçekleştiren Kaymakam Adem ÇELİK ve beraberindeki heyet daha sonra, cafe, market, manav ve esnafları ziyaret ederek uyarılarda bulundular. Eğirdir Tarım Kredi Kooperatifini de ziyaret eden Kaymakam ve beraberindeki heyet Kooperatif hakkında  da bilgiler aldılar. Belediye Başkan Vekili Müslahattin YAMAN daha sonra Belediye caddesinde karşılaştıkları Eğirdir’in en eski aşçılarından Aşçı Tahir’i, Kaymakam ve beraberindeki heyetle tanıştırdı. Kaymakam Adem ÇELİK ve beraberindeki heyet Aşçı Tahir’le neşeli geçen kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Aşçı Tahir anılarından kesitler paylaşarak kendisinin unutulmaz sloganı olan  ‘Eğirdir’in Elması, Aşçı Tahir’in Helvası’ diyerek Kaymakam ÇELİK  ve Emniyet Müdürü  ZARİF’e helva sözü verdi.

Eğirdir’de Elma Bahçeleri ve merkez olmak üzere denetimlerini sıklaştıran Kaymakam Adem ÇELİK ‘Bu hastalığı tamamen yenene kadar denetimlerimizi sürdüreceğiz.’  Dedi.

(Eğirdir Belediyesi  Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)