MİRZABEY 93. ŞUBESİNİ EĞİRDİR’E AÇTI.

MİRZABEY 93. ŞUBESİNİ EĞİRDİR’E AÇTI.

AÇILIŞI KAYMAKAM ADEM ÇELİK VE BAŞKAN VELİ GÖK YAPTI.

BAŞKAN VELİ GÖK AÇILIŞ RUHSATNAMESİ

İLE  İLK SİFTAH PARASINI VERDİ.

Açılış bugün saat 14.00’de Cami Mahallesi Hızırbey Camii karşısında gerçekleşti. Açılışa Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat YALKIN, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf ÖNGÜN ve çok sayıda davetli katıldı. Duaların okunmasının ardından Kaymakam Adem ÇELİK, Belediye Başkanı Veli GÖK, Oda Başkanları  ve İşletme sahibi Hüseyin ÇELİK açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Merkezi ve üretim yeri Yalvaç’ta bulunan Mirzabey Çiğ Köfte’nin İşletme Sahibi Hüseyin ÇELİK,  ‘İmalatı kendimize ait olan çiğ köftemiz, Türkiye’de 93 şubesi ile hizmette. Eğirdir’e  şube açmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Açılış münasebetiyle açılışa özel vatandaşlarımıza yarım ton çiğ köfte dağıtıyoruz ve lezzetimiz ve çiğköftenin  tadı  tüm vatandaşlarımızdan  büyük beğeni topladı, dedi. Ayrıca ÇELİK, son olarak ise  Ürün ve hizmet yelpazesi ile Türkiye’nin lider çiğ köfte zincirinden binini Eğirdir halkına kazandırmaktan mutluyuz. Ayrıca Eğirdir’lilerin  seveceğine inandığım hijyen ve kaliteden ödün vermeden başladığımız çalışma ilkemizle vatandaşlarımızı Mirzabey’e davet ediyoruz, dedi.

Açılış töreninde konuşan Eğirdir  Belediye Başkanı Veli GÖK “ Açılışını yaptığımız bu iş yerinin Eğirdir’imize  hayırlı olmasını diliyorum,   yeni iş yeri sahibine bol ve bereketli kazançlar temenni ediyorum, dedi.

Kaymakam Adem ÇELİK ve Başkan Veli GÖK işyerinin açılış ruhsatnamesi ve ilk siftah parasını işyeri sahibi Hüseyin ÇELİK’e birlikte  takdim ettiler.

(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)