‘BÜYÜK RESMİ GÖREMİYORUZ, BU İŞİN ŞAKASI YOK.’

‘BÜYÜK RESMİ GÖREMİYORUZ,
BU İŞİN ŞAKASI YOK.’

EMNİYET MÜDÜRÜ AYHAN ZARİF ‘KORKMAYA DEVAM, ANLAMAK İÇİN YAŞAMAYA GEREK YOK.’

81 İl Valiliğine gönderilen genelge ile koronavirüs tedbirleri kapsamında bugün saat 10.00’de Kaymakam Adem ÇELİK, Belediye Başkanı Veli GÖK, Emniyet Müdürü Ayhan ZARİF, Jandarma Komutanı Fatih TÜRKMEN, Zabıta Müdürü Ümit METİN tüm daire müdürleri ve kolluk kuvvetleri koronavirüs denetimleri gerçekleştirdiler.
Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, ‘Bu işin şakası yok, durum ciddi, hepimizin sağlığı için daha çok dikkatli olun, maskenizi takın, sosyal mesafeye dikkat edin. Bilim kurulunun aldığı tedbir kararlarını takip edin, kurallara uyun, büyük resmi göremiyoruz’ diyerek esnaf ve vatandaşları uyardı. Ayrıca işyerlerinde ikramlarında yasak olduğunu hatırlatan Kaymakam ÇELİK el birliği ile bu süreci atlatacağız, dedi.
İlk olarak Eğirdir Perşembe pazarında denetimlerini gerçekleştiren Kaymakam, Başkan ve beraberindeki heyet daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek koronavirüs salgınında durumun çok ciddi olduğunu ve alınan tedbirlere uymalarını istediler.
Eğirdir Emniyet Müdürü Ayhan ZARİF ise olayın ciddiyetini şu ifadelerle özetledi, ‘Korkmaya devam, anlamak için yaşamaya gerek yok.’ dedi.
(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)