‘YILLAR SONRA HATIRLANMAK ÇOK GÜZEL’

‘YILLAR SONRA HATIRLANMAK ÇOK GÜZEL’

‘İLK DEFA ZABITA OLDUĞUMUZU

BUGÜN HİSSETTİK, DUYGULANDIK.’

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK Emekli Zabıtaları Ziyaret Etti.

01-07 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘ZABITA HAFTASI’ İlçemizde bir dizi etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Bu münasebetle Eğirdir Belediyemizde daha önce görev yapmış ve emekliye ayrılmış Zabıta memurlarını evlerinde ziyaret eden Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK onların mutlu olmasına vesile oldu.

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK, Zabıta Müdürümüz Ümit METİN ve Zabıta memurlarını karşılarında gören emekli zabıtalar yıllarca biz böyle bir şey görmedik, zabıta olduğumuzu bugün hissettik, çok mutluyuz, dediler.

Eğirdir Belediyemizden daha önceki yıllarda emekliye ayrılan Zabıta Amiri Mehmet ÇETİN, Zabıta Amiri Mehmet ORUÇ, Zabıta Komiseri Ayla BÜYÜKÇETİN, Zabıta Memuru Necati ÇETİN, Durmuş KILINÇ, Mustafa SAĞLAM ve Celil METİN evlerinde ziyaret edilerek hediye takdiminde bulunuldu.

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK; ‘Zabıta Haftanızı kutlarken, Belediyemize geçmiş yıllarda hizmet etmiş siz değerli personelimize sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyorum, ebediyete intikal etmiş zabıtalarımıza ise Allah’tan rahmet diliyoruz. Sizler yine Belediyemizde çalışıyormuşsunuz gibi gönül birliği içerisindeyiz. Belediyemizin kapısı sizlere her zaman açıktır.’ dedi.

Emekli Zabıta Amiri Mehmet ÇETİN; ‘Yıllar sonra hatırlanmak çok güzel, daha önceleri böyle bir etkinlik yıllardır yapılmıyordu. Ben yıllar sonra zabıta olduğumu bugün hissettim, çok duygulandım, Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. ‘ dedi.

Emekli Zabıta Komiseri Ayla BÜYÜKÇETİN ise; ‘ Bizi çok mutlu ettiniz, o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam, bu sene hep ilkleri yaşadım plaketler, ziyaretler çok mutluyum. Eğirdir’e yapmış olduğum hizmetlerden dolayı kendi adıma ben çok mutluyum. Bende kendimle gurur duyuyorum. Çok güzel hizmetler verdik belediyeye. İnşallah daha iyilerini arkadaşlarımız yaparlar, yapacaklarından da eminim. Başkanımız çok sağolsun bizleri çok mutlu etti bu konularda çok hassas olduğunu biliyordum, her konuda hassas olduğu gibi insani ilişkilerde de hassas, çok teşekkür ediyorum başkanımıza.’ dedi. Diğer ziyaret edilen Zabıta Memurlarımızda aynı duygu ve düşünceleri paylaşarak çok mutlu olduklarını ifade ederek, Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK ve Zabıta Müdürümüz Ümit METİN ile personeline teşekkür ettiler.

(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)