KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ KAYMAKAM ADEM ÇELİK BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI.

Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Olağan Meclis Toplantısı Kaymakam ÇELİK Başkanlığında Gerçekleşti

Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin olağan Meclis Toplantısı 10 Temmuz Cuma günü Yukarı Gökdere Köyünde Koronavirüs (Covid-19) Salgın Tedbirleri alınarak Kaymakam ÇELİK Başkanlığında gerçekleştirildi.

Yukarı Gökdere Köyü Muhtarı Ahmet SARI’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Meclis Toplantısına, Kaymakam ÇELİK’in yanı sıra Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, İlçe Jandarma Komutan vekili Teğmen Yunus Emre Soylu, İl Genel Meclis Üyeleri Eyüp DOĞAN, Sezgin ÖZDOĞANCI, Süleyman SARPDAĞ ile köy muhtarları katıldı.

Kesin hesap cetvellerinin ve Birlik faaliyet raporunun görüşülmesinin ardından toplantıda İl Genel Meclisi Üyelerimizden Sezgin ÖZDOĞANCI ve Süleyman SARPDAĞ, ayrıca 4 muhtarımızın aday olarak çıktığı seçimde Ali DALFİDAN ve Fevzi ÖZDAMAR Köy Muhtarlarından Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyesi olarak oy birliğiyle seçilmiştir.

Seçimlerin gerçekleştirilmesinin ardından verilen yemekte konuşan Kaymakamımız Sayın Adem ÇELİK, seçim sonuçlanın hayırlı olması temennisinde bulunarak seçilen encümen üyelerine başarılar diledi.

Toplantı, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.