KARAVAN TUTKUNLARI BAŞKAN VELİ GÖK’E MİNNETTAR!...

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK İlçemizin misafirleri olan Karavan tutkunlarını Kale arkasında konaklama yaptıkları alanda ziyaret etti. Doğası, havası, tarihi ve doğal  güzellikleriyle ülkemizin vazgeçilmez uğrak yeri haline gelen Eğirdir’de konaklayan Karavan tutkunları sorunlarını Belediye Bakanımız Veli GÖK’e ilettiler.

Karavan tutkunları ile uzun süre sohbet eden Belediye Başkanımız Veli GÖK çok yakında karavan park haline getirilecek alanın ve çalışmaların olduğunu bildirdi. İlçemizde kurulacak ve karavan tutkunlarını ağırlayacak alanda inceleme yapılması talimatını karavan tutkunlarının yanında veren Belediye Başkanımız Veli GÖK’e teşekkür eden Karavan tutkunlarına rehberlik yapan Eğirdir sevdalısı ve Eğirdir Ses Gazetesi Yazarı Ahmet YETKİN Karavan tutkunlarının talep ve isteklerini Belediye Başkanımız Veli GÖK’e ileterek onlarla buluşmasını sağladı. Önümüzdeki günlerde Karavan Park alanında çalışmaların başlaması bekleniyor.