ELEKTRİKLİ TEKNEDE KAYMAKAMIMIZ ADEM ÇELİK’İN MİSAFİRİ OLDULAR.

KÖY MUHTARLARI VE İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ ELEKTRİKLİ

TEKNEDE KAYMAKAMIMIZ ADEM ÇELİK’İN MİSAFİRİ OLDU.
Eğirdir Kaymakamımız Adem ÇELİK’in organize ettiği Eğirdir’e bağlı köylerimizin muhtarları ve İl Genel Meclisi Üyeleri Belediye Başkanımız Veli GÖK’ünde katıldığı tekne turunda bir araya geldiler.
Program bugün saat 15.00’de Eğirdir Belediyemize ait Elektrikli Teknede gerçekleşti. Eğirdir Kaymakamımız Adem ÇELİK’in organize ettiği programa Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK, köy muhtarlarımız ve İl Genel Meclisi Üyelerimiz katıldı.
Eğirdir Kaymakamımız Adem ÇELİK Köy Muhtarlarımız ve İl Genel Meclisi Üyelerimizle İlçemize yapılması planlanan projeler ve çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundular.
Elektrikli Tekne Turuna ilk defa katılan köy muhtarlarımız bu organizasyondan oldukça memnun kaldılar. Eğirdir Kaymakamımız Adem ÇELİK ve Belediye Başkanımız Veli GÖK programa katılan Muhtarlarımıza ve İl Genel Meclisi Üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.