BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK GEÇMİŞ DÖNEM İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİYLE EĞİRDİR’DE BULUŞTU.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK GEÇMİŞ DÖNEM

İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİYLE EĞİRDİR’DE BULUŞTU.
Proje Adamı Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK yoğun programları ve çalışmaları arasında ahde vefayı ve Isparta’ya hizmet etmiş isimleri de ihmal etmiyor. Bilindiği gibi Belediye Başkanımız Veli GÖK 2 dönem üst üste İl Genel Meclisi Üyeliği yapmış, başta Boğazova olmak üzere Eğirdir’e unutulmaz eserler kazandırmıştı.
Daha önce 2004 ve 2014 yılları arasında İl Genel Meclisi Üyeliği yapmış Isparta ve Çevre İlçelerden misafirleri Eğirdir’de ağırlayarak onure etti.
Geçmiş dönemlerde İl Genel Meclisi Başkanlığı yapmış isimler Kadir DAL, Fevzi ÖZDEMİR ve AK Parti İl Başkanı Osman ZABUN, AK Parti Eğirdir İlçe Başkanı Mevlüt DOĞANAY, yeni dönem İl Genel Meclisi Üyelerimiz Sezgin ÖZDOĞANCI, Eyüp DOĞAN ve Süleyman SARPDAĞ’da programa katıldılar. İlk olarak yemekte bir araya gelen yaklaşık 50 kişiden oluşan misafirlere hitap eden Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK; ‘2004 ve 2014 yılları arasında İl Genel Meclisi Üyeliği yapmış dostlarımızla bugün Eğirdir’de birlikteyiz. Tekrar beraber olalım düşüncesi ile bu programı düşündük. Her birinizin birbirinizde emeği var, ama sizlerin bizde çok emeği var. Katılımlarınızdan dolayı oldukça mutluyum hepinize çok teşekkür ediyorum.’ Dedi.
Yemek programında bütün katılımcılar tek tek konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini ve anılarını canlandırdılar. Eski İl Genel Meclisi Başkanı şimdi Ak Parti İl Başkanı Osman ZABUN’da bir konuşma yaparak programı tertipleyen Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’e teşekkür etti. Yemek programının ardından Eğirdir Belediyemizin Ülke Turizmine kazandırdığı Elektrikli Tekne turuna katılan misafirler Fevzi ÖZDEMİR ve diğer katılımcı İl Genel Meclisi Eski Üyelerinin unutulmaz hatıralarını anlattılar, ebediyete intikal eden isimleri yadettiler. Elektrikli tekne turundan sonra hatıra fotoğrafı çektiren heyet bir başka ilçede buluşmak üzere sözleşerek ayrıldılar.
Eğirdir’de bir araya gelen misafirler bu anlamlı program için Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’e teşekkür ettiler.
(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)