Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetimi Eğirdir’e Hayran Kaldı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetimi Eğirdir’e Hayran Kaldı.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK’Ü ZİYARET ETTİLER.
TEKNE TURU YAPIP, AKPINAR’A ÇIKTILAR
Dün akşam saatlerinde Eğirdir’e gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Yönetimi Eğirdir’e hayran kaldılar. Eğirdir Belediye’sine gelen heyet, Belediye Başkanımız Veli GÖK tarafından makamında ağırlandı. Oldukça samimi bir havada geçen görüşmeye Yılmaz Karaca (Genel Başkan), Erdoğan Kahya (YİK Başkanı), Bayram Ekici (Genel Sekreter), Levent Altun (Genel Başkan Yrd), İbrahim AKKAYA (Antalya Basın Cemiyeti Başkanı), Ali Çetin (Başkan Danışmanı) Müslüm Aktürk TİNGADER'den ise Genel Başkan Mehmet Ali Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Müslüm Aktürk ve Genel Sekreter Hasan Sadi Kahyaoğlu katıldı.
TGF heyetinin ziyaret anısına Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’e plaket takdimi gerçekleşti. Belediye Başkanımız Veli GÖK’te misafirlere Eğirdir ürünlerinden oluşan hediye paketlerini takdim ederek heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Eğirdir Belediyemize ait Elektrikli Tekne Turuna katılan gazeteciler Eğirdir Gölü’nde tur sırasında ilçenin tarihi ve kültürü hakkında bilgiler aldılar. Daha sonra Akpınar Yörük Çadırında yemekte bir araya gelen heyet Eğirdir’e hayran bir şekilde ayrıldılar. Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK ve personelinin misafirperverliği karşısında misafirler iltifatlarda bulunarak, Başkan Veli GÖK’ün Eğirdir için büyük bir şans olduğunu ifade ettiler.