SHEVCHENKO ve AMVROSİOS’tan BAŞKAN VELİ GÖK’E ZİYARET.

Eğirdir Yeşilada Mahallesinde bulunan Ayastefanos Kilisesinde incelemeler yapmak ve Eğirdir Turizmine destek vermek üzere İlçemize gelen Alanya Aya Yorgi Ortodoks Kilisesi ve Kültür Derneği Bşk. Yrd. Rahip Peder Konstantin Shevchenko ve Antalya Kaleiçi Ortodoks Kilisesi Rahip Piskopos Amvrosios kendilerine ait ibadet alanlarını görerek Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ten bilgiler aldılar.
Eğirdir İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Selim MÜFTÜLER’de misafirlerin ziyaretine eşlik etti. Ayrıca Yunanistan’da bulunan Pisidia Metropoliti Sotirios Trampas’ın teşekkür ve selam mektubunu Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’e teslim ettiler. SHEVCHENKO ve AMVROSİOS misafirperverliğinden dolayı başkan GÖK’e teşekkür ettiler.
Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’le hatıra fotoğrafı çektiren heyet daha sonra İlçemizden ayrıldı.