TEŞEKKÜRLER EĞİRDİRLİLER YARDIMLAŞMA DERNEĞİNE.

Koronavirüs salgını sonrası başta devletimiz olmak üzere halkımızda birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir dayanışmaya vesile oluyorlar.
İstanbul'da yıllardır faaliyet gösteren ve bir çok organizeye imza atan Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin YIKILMAZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Eğirdir halkımızın maske ihtiyacının karşılanması için Eğirdir Belediyesine maske gönderdiler. Bu maskeleri pazar yerlerinde ve halkımızın yoğunlukla kullandığı yerlerde dağıtımını gerçekleştiriyoruz.
Belediye Başkanımız Veli GÖK İstanbul'da faaliyet gösteren Eğirdirliler Yardımlaşma Derneğine bu anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.