EĞİRDİR’Lİ TEKSTİLCİ İŞADAMI HÜSEYİN ATAALKIN’A TEŞEKKÜR.

İstanbul’da yaşayan tekstilci Eğirdir’li hemşehrimiz Hüseyin ATAALKIN Eğirdir Belediyesine maske desteğinde bulundu.
Tüm dünyayı saran koronavirüs salgınından sonra başta devletimiz olmak üzere işadamlarımız ve vatandaşlarımız da güç birliği yaparak bu zor günlerin bir an önce geride kalması için çalışıyorlar.
Cumhurbaşkanlığımız PTT Kargo vasıtasıyla halkımıza ücretsiz maske dağıtımına başladı. Eğirdir’de yaşayan vatandaşlarımızın maske ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla İstanbul’da yaşayan tekstilci işadamımız Hüseyin ATAALKIN’ın gönderdiği maskeler Eğirdir Belediye Başkanlığına ulaştı.
Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK bu anlamlı davranışından dolayı Eğirdir’li hemşehrimiz İşadamı Hüseyin ATAALKIN’a teşekkür etti.