BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BERAT KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında "Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif´in müjdecisi Berat Kandili´nizi tebrik ediyorum." dedi.
Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK, " Tefekkür ve şükür vesilesi Mübarek Berat Kandili, bizlere kırılan kalpleri onarma, dargın duvarları yıkma, kinden nefretten uzaklaşma imkanı sunuyor.
Ramazan-ı Şerif´i müjdeleyen bu anlamlı gece, birliğimizi, beraberliğimizi, gönül bağlarımızı güçlendirme imkanı veriyor.
Mübarek Berat Kandili, Yüce Allah´ın huzurunda yenilenme gecesidir. Ramazan´ı Şerife, günah ve yüklerimizden beraat ederek girme gecesidir.
Bu mübarek gecede, çok zor günler geçirdiğimiz şu günlerde tüm insanlığın ve ülkemizin koronavirüs salgınından bir an önce kurtulması ve hastaların şifa bulması için dualarımız kabul olur inşallah.
Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif´in müjdecisi Berat Kandili´nizi tebrik ediyor, birlik, beraberlik, barış ve huzur dolu bir Ramazan ayına sizlerle birlikte ulaşmayı diliyorum." dedi.