BAŞKANIMIZIN TÜRK POLİS TEŞKİLATI HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Belediye Başkanımız mesajında; ‘175 yıllık köklü bir mazi ve teşkilat yapısına sahip Türk Polisi asayişin, huzurun, güvenliğin, hak ve özgürlüklerin korunması için fedakarca faaliyet gösteren gözde bir teşkilat olduğunu vurguladı.

Emniyet teşkilatının Türkiye’de huzur ve güven ortamının sağlanmasında hayati önemi olan kurumlardan birisi olduğunu ifade eden Başkan GÖK, Türk Polisi bu köklü yapısıyla milletin asayişini, huzurunu temin, mal, can ve namus güvenliğini sağlamak, hak ve özgürlükleri korumak için fedakarca faaliyet gösteren, bu gayret ve fedakarlığıyla da milletin gözdesi haline gelmiş bir teşkilattır. Toplumda, huzur ve güven ortamının tesis edilmesinin yanı sıra, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suç işlenmesinde önleyici tedbirlerin alınması ve olayların aydınlatılarak faillerin adalete teslim edilmesi polislerimiz tarafından gerçekleştirilen önemli görevler arasında yer almaktadır.
Gururumuz ve Güvencemiz olan polislerimiz vatanımızı her dönemde korumuş, 15 Temmuz’da olduğu gibi her türlü terör olaylarında da her zaman ön saflarda canını siper etmiştir. Dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını nedeniyle ve çok zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde de polisimiz görevini en iyi şekilde sürdürmektedir.
Görevleri başında vatanımız için şehit olan tüm polislerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize ve ailelerine sağlıklı uzun ömürler diliyor, Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftasını en içten dileklerimle kutluyorum.
Bayrak için, Devlet İçin, Vatan İçin, Milletimiz için canlarını seve seve vermeye hazır olan polislerimizin her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini istiyorum.’
Veli GÖK
Eğirdir Belediye Başkanı