CHP İLÇE TEŞKİLATINDAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK’E NEZAKET ZİYARETİ.

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Teşkilatının yeni başkan ve yönetimi Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ü makamında ziyaret ettiler.
CHP İlçe Başkanı M. Murat YILMAZ, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Osman POLAT, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman İNCE, İlçe Sekreteri Esra DİNÇ, İlçe Saymanı Salih ŞAVKLIYILDIZ, Bilişim Sorumlusu Necati SAVAŞ, Kadın Kolları Başkanı Ümmü AYDIN, Yönetim Kurulu Üyesi Şuayip YAVUZ, Belediye Başkanımız Veli GÖK’le yaklaşık bir buçuk saat süren ziyaret ile birlikte oldular.
Nezaket ziyaretinde Eğirdir sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. İyi bir diyalog içerisinde neler yapılması gerektiği konularında istişare edildi. Belediye Başkanımız Veli GÖK yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler vererek Eğirdir’e kazandırılacak ve projeleri onaylanan hizmetleri anlattı.
Belediye Başkanımız Veli GÖK CHP heyetine hayırlı olsun dileklerini ileterek ziyaretten dolayı teşekkür etti.