BELEDİYEMİZE AİT HAYVAN BARINAĞINDA BULUNAN İHTİYAÇ FAZLASI HAYVANLARIN SATIŞI GERÇEKLEŞTİ.

İHALEYE BÜYÜK İLGİ.
BELEDİYEMİZE AİT HAYVAN BARINAĞINDA
BULUNAN İHTİYAÇ FAZLASI HAYVANLARIN SATIŞI GERÇEKLEŞTİ.
Belediyemize ait İlçemiz Kemer Köprü üzerinde Rüya park Hayvan barınaklarında bulunan ve ihtiyaç fazlası olan çeşitli cinslerdeki hayvanların, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 51. maddesi gereğince pazarlık usulü satışları gerçekleşti.
İhale bugün saat 14.00’de Eğirdir Rüya Park Hayvan Barınaklarında gerçekleşti. Eğirdir Belediye Başkan Yardımcımız Erhan SAVRAN, Belediye Meclisi Üyelerimiz, Belediye Birim Müdürlerimizin gerçekleştirdiği ihaleye şehir dışından da katılanlar dikkatlerden kaçmadı. İstanbul’dan gelen Özlem GÜLŞEN isimli bayan ise Paşa isimli deveyi 13.100 TL.’ye tek başına girerek aldı. İstanbul’da bir hayvan bakım ve yetiştirme merkezinde devenin yaşamını sürdüreceği öğrenildi.
Belediyemize ait barınaklarda bulunan Seanen Keçisi, Akkaraman Koyun, Kamerun, camız, deve, inek, hayrinperat, cinslerinin aralarından bulunduğu hayvanların ihalesine büyük ilgi gösteren Özlem GÜLŞEN, Hüseyin ERÇELİK, Veli ÜLKÜ, Göksel KANLI, Hüseyin ERÇELİK, Ramazan YAMAN, Bekir AKÇİMEN, Ali ÖZ, Keramettin DİNÇER, Emin ÖZDAMAR, Ahmet ÖZGÜNEŞLİ isimli vatandaşlar bir ve birden fazla ihale ile hayvanları satın aldılar.