BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK MAHALLE MUHTARLARIMIZ, ÖĞRENCİLERİMİZ VE HALKLA ELEKTRİKLİ TEKNEDE BULUŞTU.

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ün Eğirdir Turizmine kazandırdığı elektrikli tekneye ilgi gün geçtikçe büyüyor. Eğirdir Merkez Mahalle Muhtarlarımız, İlçemizde okuyan üniversite öğrencilerimiz ve halkımızın da katılımı ile bugün saat 15.00’de Elektrikli tekne turu gerçekleşti.
Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’le sohbet etme ve sorunlarını anlatma fırsatı bulan muhtarlarımız ve halkımız elektrikli tekneyi çok beğendiler. Mahalle muhtarlarımız ve katılımcılar Belediye Başkanımız Veli GÖK’e çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.