İLLER BANKASI ANTALYA BÖLGE MÜDÜRÜ KOÇAL BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK'Ü ZİYARET ETTİ

İller Bankası Antalya Bölge Müdürü Fuat KOÇAL ve beraberindeki heyet Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK'ü ziyaret etti, tekne ile Eğirdir Gölünü gezdi.

İller Bankası Antalya Bölge Müdürü Fuat KOÇAL ziyarette Eğirdir'i çok sevdiğini, Eğirdir Belediyesine her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ve Belediye Başkanımız Veli GÖK'ün projelerine destek vereceğini ve oluşturulacak ekiple birlikte Eğirdir'e en iyi hizmeti verme gayretinde olacaklarının altını çizdi.

Belediye Başkanımız Veli GÖK ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, "İlçemiz için yararlı çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ve kurulacak ekiple birlikte daha güzel hizmetleri ilçemizle tanıştıracaklarını dile getirdi. Ziyaretin ardından Belediye Başkanımız Veli GÖK ile birlikte İller Bankası Bölge Müdürü KOÇAL ve beraberindeki heyet elektrikli tekne ile Eğirdir Gölü turuna çıktılar.