AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI ABDURRAHMAN ÖZ, ELEKTRİKLİ TEKNEYİ ve BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARINI ÇOK BEĞENDİ

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman ÖZ'den Belediye Başkanımız Veli GÖK'e Destek Ziyareti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman ÖZ, Eğirdir Belediye Başkanımız Veli Gök'ü makamında ziyaret etti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 26. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman ÖZ, Eğirdir Belediye Başkanlığında; Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, AK Parti Isparta Yerel Yönetimler Başkanı SELİM Karakuş, AK Parti Eğirdir İlçe Başkanı Mevlüt DOĞANAY ve yönetimi, AK Partili Belediye Meclis üyeleri ile bir araya geldi. Tüm teşkilat mensuplarına yapmış oldukları gayretli çalışma için teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin başkanlığında gerçekleşen Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın birim toplantısında alınan karar gereği Türkiye'deki tüm AK Partili belediyelere destek ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Başkan Yardımcısı ÖZ, Genel Merkez Yerel Yönetimler biriminin her Başkan Yardımcısının kendi bölgesinde çalışma yapacağını dile getirdi. Kendi tecrübelerini de aktararak, "Belediyemizin yapacağı güzel ve hayırlı olan tüm çalışmalarda Genel Merkez olarak yanlarında bulunacak ve destekçisi olacağız" dedi.

Belediye Başkanımız Veli GÖK, Bölge Başkanı ÖZ'e Belediye faaliyetleriyle ilgili bilgiler vererek İlçe belediyesine yaptıkları ziyaret için teşekkür etti.

ELEKTRİKLİ TEKNEYİ ÇOK BEĞENDİ

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman ÖZ’ü bir süre önce Eğirdir Turizmine kazandırılan elektrikli tekne ile gezdirdi. ÖZ, Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ün çalışmalarını çok beğenerek teşekkür etti. Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’e ‘Her zaman yanınızdayız, yaptığınız bu güzel çalışmaları genel merkezimizle paylaşacağım’ diyerek Eğirdir’den memnun ayrıldı.